Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SRS: Najmoćniji deo mafije je u telu vladajućeg režima - | K-013 Portal

SRS: Najmoćniji deo mafije je u telu vladajućeg režima

srs, srpska radikalna stranka

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović ocenio je danas da je vlast zakasnila sa borbom protiv organizovanog kriminala i mafije, ali da ukoliko su zaista rešeni da se bore, onda moraju odmah "na one koji su na čelu te mafije - Zvonka Veselinovića, Zoranu Mihajlović, Zlatibora Lončara", saopšteno je iz SRS.

Damjanović je, na konferenciji za novinare, rekao da je prošlo dva meseca otkako je predsednik Srbije Aleksnadar Vučić, "po ko zna koji put", najavio borbu protiv mafije, sa konstatacijom da oni koji misle da su jači od države, moraće maljem u glavu, a da su do sada rezultati vrlo tanki.

On je poručio državnim organima da je, ukoliko već žele da vode rat protiv mafije, što je neophodno, njen najmoćniji deo svoje kandže zario duboko u telo sadašnje vlasti, "a na čelu te mafije je Zvonko Veselinović".

Kada se pomene ime tog čoveka, vezuje se samo za onaj deo kada je bio na barikadama, ali se postavlja pitanje ko je Veselinović. On je čovek iz Kosovske Mitrovice, staklar, a odjednom kreće da se upliće u razne kriminalne afere. Prvi put se pojavljuje u Beloj knjizi još 2001. godine, tako da ne bi mogao biti nepoznat sadašnjem režimu, ukazao je Damjanović.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.