Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SRS: Ukinućemo izvršitelje i reformisati sudstvo - | K-013 Portal

SRS: Ukinućemo izvršitelje i reformisati sudstvo

izvršitelji, ukidanje izvršitelja, zakon o izvršnom postupku, srs, srpska radikalna stranka, Aleksandar Šešelj, Šešelj, izbori 2020, politika, najnovije vesti

Funkcioner Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj izjavio je danas da će ta stranka ukinuti izvršitelje i reformisati sudstvo u Srbiji i da su u tom cilju podneli novi zakon o izvršnom postupku i obezbeđenju.

SRS je, kako je rekao Šešelj, podnela predlog novog zakona o izvršnom postupku i obezbeđenju koji je potpisom podržalo više od 100.000 građana, a tim zakonom se ukidaju javni izvršitelji i izvršenje vraća u nadležnost sudova.

"Problem treba rešiti tako što će se više ljudi zaposliti u sudovima, a njihove plate vezati za učinak izvršenja, a država mora biti garant da niko ko je prezadužen neće biti i opljačkan", rekao je Šešelj.

Srpska radikalna stranka će i u sledećem sazivu Narodne skupštine insistirati na novom zakonu o izvršnom postupku i obezbeđenju, za šta ima podršku više od sto hiljada građana Srbije.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city