Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Model nastave od 1. septembra u funkciji izbora i ostanka SNS na vlasti - | K-013 Portal

SSP: Model nastave od 1. septembra u funkciji izbora i ostanka SNS na vlasti

stranka slobode i pravde, ssp, dragan djilas

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je model nastave koji će biti primenjivan od 1. septembra, „u funkciji izbora i ostanka“ Srpske napredne stranka na vlasti.

Reagujući na odluku Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola o načinu izvodjenja nastave u pojedinim lokalnim samoupravama, iz SSP su ocenili da je u pitanju „semafor škola koja služi samo da nam zamagli pogled i da ne vidimo sve probleme koji nas svakodnevno sustižu“.

„Ako smo svi u školi teško ćemo uspeti da održimo traženu distancu od jednog metra, za to nam trebaju mnogo veće prostorije od onih koje imamo“, naveli su iz SSP.

Ministar prosvete Branko Ružić najavio je ranije danas da će u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji nastava od 1. septembra biti izvodjena neposredno a da će u srednjim školama u 15 opština biti primenjen kombinovani model.

On je naveo da će se u srednjim školama u Kladovu, Petrovcu na Mlavi, Novoj Varoši, Priboju, Užicu, Valjevu, Despotovcu, Jagodini, Paraćinu, Svilajncu, Rekovcu, Ćupriji, Preševu, Novom Pazaru i Bojniku primenjivati kombinovani model neposredne nastave i nastave na daljinu, a da su odeljenja podeljena u grupe.

U Tutinu će biti primenjivan treći model nastave, odnosno samo onlajn nastava u svim srednjim školama.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS