Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: MUP odmah da prekine progon opozicionih aktivista u Zaječaru - | K-013 Portal

SSP: MUP odmah da prekine progon opozicionih aktivista u Zaječaru

ssp, stranka slobode i pravde

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da Ministarstvo unutrašnjih poslova mora „odmah da prekine progon“ opozicionih aktivista u Zaječaru, koji se, prema rečima SSP-a, sprovodi po nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Nakon vesti objavljene u medijima da je zapaljen automobil Boška Ničića, lokalnog kabadahije i prvog čoveka kriminalizovane lokalne vlasti u Zaječaru, policija je na informativni razgovor pozvala predsednika gradskog odbora SSP Zorana Mančića i njegovu suprugu Sofiju Dimčić“, navela je SSP.

Mančić i Dimčić su više od tri sata u policijskoj stanici i sve zato što je Boško Ničić „pronašao povod za obračun sa političkim neistomišljenicima“.

SSP je pozvala nadležne organe da prekinu sa nasilnim izazazivanjem tenzija, jer one mogu imati velike posledice.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.