Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Ničim izazvan napad Nebojše Krstića na oca ubijene Tijane Jurić najsramnija stranica beščašća - | K-013 Portal

SSP: Ničim izazvan napad Nebojše Krstića na oca ubijene Tijane Jurić najsramnija stranica beščašća

ssp, stranka slobode i pravde, dragan đilas, nebojša krstić, tijana jurić, igor jurić

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je da je šokantan i ničim izazvan napad medijskog savetnika Aleksandra Vučića Nebojše Krstića na predsednika Fondacije Tijana Jurić Igora Jurića "najsramnija stranica beščašća i moralnog sunovrata Vučićevog režima koji je potpuno izgubio kompas".

SSP je saopštio da je Krstić optužio Igora Jurića da se ne bori protiv pedofila, a on je otac devojčice Tijane, koja je izgubila život kao žrtva pedofila i osvedočeni je borac za zaštitu prava dece.

"U istoj izjavi, Vučićev dežurni podržavalac Nebojša Krstić, najgrublje je uvredio i doktora Radeta Panića, predsednika sindikata lekara i farmaceuta, čoveka koji se u kovid bolnici svakodnevno bori za ljudske živote i to samo zato što doktor Panić ima hrabrosti da u javnosti govori o zdravstvenom sistemu koji je pred potpunim raspadom zbog nestručnosti i bahatosti režima", navodi se u saopštenju.

SSP smatra da bi Nebojša Krstić u svakoj civilizovanoj zemlji zbog ovakvih izjava bio zauvek izopšten iz javnog života, a zbog prezira javnosti ne bi smeo od sramote na ulicu da izadje.

"SSP neće ni zaboraviti ni oprostiti bestidno ponašanje Vučićevih medijskih jurišnika. Ovakve izjave jos jednom pokazuju neophodnost donošenja zakona o lustraciji čije će donošenje biti jedan od prioriteta demokratske vlasti", zaključuje se u saopštenju.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS