Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Prestanak emitovanja TV N1 na Supernovi nastavak režimskog obračuna sa medijima - | K-013 Portal

SSP: Prestanak emitovanja TV N1 na Supernovi nastavak režimskog obračuna sa medijima

SSP: Prestanak emitovanja TV N1 na Supernovi nastavak režimskog obračuna sa medijima

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je prestanak emitovanja televizije N1 na kablovskom operateru Supernova u vlasništvu Telekoma, „nastavak režimskog obračuna sa medijima“ i „korak dalje ka uvodjenju totalnog mraka u Srbiji“.

Ocenjuje se da je time „prevareno“ 300.000 domaćinstava kojima je ukinuta mogućnost da gledaju TV N1, iako su kako se navodi, njihovi ugovori sa Supernovom uključivali paket sa tom televizijom.

„Istovremeno, Telekom, koji zbog svojih poslovnih promašaja grca u dugovima, podiže kredite da bi zaposlenima u Supernovi isplatili plate“, stoji u saopštenju.

SSP je upitao da li je to „deo medijske strategije koju hvali ambasador EU u Srbiji Sem Fabrici kada govori o napretku u medijskom sektoru“ ili će kako se navodi, „evropski predstavnici konačno priznati ono što već svi znamo: da Vučićev režim, pritisnut aferama, u panici pokušava sebi da kupi vreme na vlasti gušeći i ono malo preostalih medija na kojima ljudi mogu da čuju istinu“.

(Beta)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.