Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP traži hitno smenjivanje direktorke Apoteka Beograd zbog 'kućnih testova' - | K-013 Portal

SSP traži hitno smenjivanje direktorke Apoteka Beograd zbog 'kućnih testova'

ssp, stranka slobode i pravde

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas hitno smenjivanje direktorke Apoteka Beograd Jasminke Bjeletić zbog "obmanjivanja gradjana".

SSP je u saopštenju navela da je Bjeletić u četvrtak saopštila da su "kućni testovi" na korona virus stigli u apoteke, da su testovi jednostavni za upotrebu i da su zamena za PCR test.

"Ohrabrila je gradjane da su testovi pouzdani i naglasila kako su i jeftiniji od dosadašnjih testova koji se koriste u kovid ambulantama", navela je SSP.

U saopšrenju piše da je Bjeletić danas, "samo dan kasnije, kada je veći deo testova prodat", apelovala na gradjane da se nikako sami ne testiraju, jer "mogu da se povrede i da testovi nisu pouzdani i nisu zamena za PCR test".

"Kako je moguće da su testovi završili u apotekama u prodaji, ako nisu sigurni? Ovakvo poigravanje životima gradjana koji su već mesecima u strahu za svoje i zdravlje svojih najbližih je nečuveno i neoprostivo", ocenila je SSP u saopštenju.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS