Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stefanović o slučaju Jovanjica: Spreman sam za poligraf, otkriti ko je podstrekivao Koluviju - | K-013 Portal

Stefanović o slučaju Jovanjica: Spreman sam za poligraf, otkriti ko je podstrekivao Koluviju

nebojsa stefanovic, jovanjica

Ministar odbrane i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović rekao je da je spreman za poligraf u slučaju istrage slučaja Jovanjica.

On je poručio da je "izrazito zainteresovan" da se istraži ceo slučaj.

"Sasvim je sigurno da sam, pored Aleksandra Vučića i njegove porodice, najviše zainteresovan da se u potpunosti rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj 'Jovanjica', kao i da se utvrdi šta je istina u onome što je osumnjičeni Koluvija rekao. Veoma je važno utvrditi da li je zaista neko iz MUP-a podstrekivao Koluviju da lažno optuži Andreja Vučića ili bilo koga drugog i da dođemo do potpune istine ko su ti ljudi i ko im je naložio da tako postupaju", naveo je Stefanović u saopštenju Ministarstva odbrane.

Dodao je da se stavlja na raspolaganje državnim organima.

"Spreman sam da odgovorim na svako pitanje i budem poligrafski testiran kako bih dokazao istinitost svojih tvrdnji", naveo je on.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prethodno je komentarisao gostovanje Predraga Koluvije kod Vladimira Đukanovića i to što je rekao da mu je "nuđeno da optuži Andreja Vučića".

"Ne mislim da će Stefanoviću (Nebojši) biti problem da odgovara na to jer bih lično bio iznenađen da je bio u tome, mislim da su neki mnogo veći igrači to vodili", istakao je Vučić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.