Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SZS: Aktivisti SNS-a mogu slobodno da se kreću za vreme policijskog časa - | K-013 Portal

SZS: Aktivisti SNS-a mogu slobodno da se kreću za vreme policijskog časa

Savez za Srbiju ukazuje da je omogućavanje stranačkim funkcionerima i aktivistima SNS-a da se slobodno kreću u vreme policijskog časa još jedno poniženje svih ostalih građana.

"Primeri iz Obrenovca, Starog grada, Aleksinca, Subotice i drugih opština pokazuju da za ljude sa članskim kartama, pogotovo funkcionere i odbornike i njima bliske ljude nema policijskog časa. Tih zloupotreba bilo je od samog početka vanrednog stanja, ali su one nakon uvođenja rigoroznih vikend policijskih časova postale masovne.

To pokazuje i broj automobila na ulicama u periodu kada je “totalni” policijski čas. Značajan broj lokalnih samouprava izdao je propusnice odbornicima vladajućih stranaka iako se te skupštine nisu sastale od uvođenja vanrednog stanja. Većina od njih, kao što je primer na Vračaru, realizuju političke zadatke za vreme epidemije.

Tražimo da se hitno povuku sve propusnice koje su izdate iz političkih razloga i da lica koja imaju dozvolu na vozilima imaju vidljivu oznaku za to. Građani ne smeju da trpe poniženje kakvom su sada izloženi i koje predstavlja kršenje svih domaćih propisa i međunarodnih konvencija i asocira na najgora vremena.

Pitamo Vladu Srbije i Krizni štab zašto su omogućili ovakvu sramnu podelu građana Srbije za vreme vanrednog stanja?", navodi se u saopštenju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city