Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić (SSP): Paljenje baklji organizuje vrh SNS, Stefanović da reaguje - | K-013 Portal

Tepić (SSP): Paljenje baklji organizuje vrh SNS, Stefanović da reaguje

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da poseduje dokaze i izjave članova Srpske napredne stranke (SNS) koji potvrduju da paljenje baklji i puštanje muzike preko razglasa u 20.30 po gradovima Srbije organizuje vrh vladajuće stranke i pozvala ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da reaguje i, kako je navela, izbori se sa huliganima u svojoj stranci.

Ona je rekla da ne može da kaže konkretna imena, ali da ima izjave članova SNS iz Pančeva koji tvrde da su u tom gradu akciju paljenja baklji, kao odgovor na lupanje u šerpe nezadovoljnih gradjana, organizovali Aleksandra Timotijević, Nada Milanović i Željko Sušec a da je medju ljudima koji su to sprovodili i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Branko Malović.

Marinika Tepić je, takodje, podsetila da je i poslanik SNS Vladimir Djukanović u parlamentu pre sedam dana najavio takvu akciju.

"Ime kao što je Branko Malović, koji je potpredsednik Izvršnog odbora SNS, dovoljan je dokaz Nebojši Stefanoviću da momentalno reaguje i svog stranačkog kolegu preispita a da tužilaštvo reaguje. Može ovo slobodno smatrati usmenom krivičnom prijavom, jer je tužilaštvo dužno da postupi i po saznanju, iako mu mi ne odemo na vrata", rekla je ona.

Poslanica SSP je rekla da je brat predsednika Srbije Andrej Vučić osoba koja stoji iza naloga da se ne reaguje na postupke ljudi koji u vreme policijskog časa pale baklje po krovovima zgrada.

"Ali može Nebojša Stefanović sopstveni obraz da opere, da privede krivce pravdi, i da se suoči sa huliganima u sopstvenoj stranci. Jer za to i prima platu", dodala je ona.

Tepić je navela i da Stefanović slobodno može i njoj da se javi da mu dostavi dokaze.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city