Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić (SSP): Postoje dokazi o vezi braće Vučić sa kriminalcima - | K-013 Portal

Tepić (SSP): Postoje dokazi o vezi braće Vučić sa kriminalcima

pancevo, beograd, novi sad, vesti, aleksandar vucic, kriminal, marinika tepic

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da postoje dokazi da su braća Andrej i Aleksandar Vučić u direktnoj vezi sa vlasnikom savskog splava "Cunami" Aleksandrom Zupcem, za koji gradjani iz Udruženja "Savski nasip" tvrde da ugrožava ne samo normalan život stanovnika tog dela Beograda već i njihovu bezbednost.

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Marinika Tepić je rekla da ne prodje dan da se iz Udruženja "Savski nasip" ne požale da od tih splavova ne mogu da žive i da nemaju mir i bezbednost.

"Iako je splav, ili više njih, zapaljen, 'Savski nasip' ponovo objavljuje da se tamo prave noćni vatrometi, da divljaju i da im niko ne može ništa. Da li je moguće da je mafija toliko jaka?", upitala je ona.

Tepić je rekla da se na društvenim mrežama Aleksandra Zupca pojavljuje fotografija helikoptera Zvonka Veselinovića, za kojeg ona tvrdi da je blizak Andreju Vučiću, bratu srpskog predsednika, i da je reč o čoveku koji je u "negativnom smislu najpoznatiji zbog sumnje da je odgovoran za tragediju Olivera Ivanovića i nelegalni objekat na Pančićevom vrhu".

Prema njenoj tvrdnji, firma "Cunami studio d.o.o", koja je vlasnik spornog splava, registrovana je na adresi Antifašističke borbe 15, u Beogradu a na istoj adresi je i "Srpska kuća vina".

"A verujem da i ja i vi znamo ko su dvojica najpoznatijih enologa u Srbiji", rekla je ona.

Marinika Tepić je dodala da niko ne treba da se pravi lud i da sve veći stepen kriminala u Beogradu i Novom Sadu dovodi u vezu sa sukobima navijača i kotorskih klanova, jer svi dokazi upućuju na direktnu vezu "bratije Vučić sa mafijašima koji maltretiraju celu zemlju".

"Ovaj intenzitet mafijaških incidenata, progona i obračuna je nenormalan. Pogledajte samo po lokalima kako stoje stvari. Pripadnici vlasti ne prezaju od najgorih pretnji i slanja batinaša na vrata ljudima koji se pobune. Mi ovo govorimo dve godine i ovo je sada javno za sve, mada se oni i ne trude da prikriju svoju snagu kroz divljačka postupanja. Šta je ovo Divlji Zapad?", upitala je ona.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.