Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vladeta Janković: Ko hoće da opozicija ide u više kolona – radi za Vučića - | K-013 Portal

Vladeta Janković: Ko hoće da opozicija ide u više kolona – radi za Vučića

vladeta jankovic

Nekadašnji ambasador Srbije u Velikoj Britaniji i Vatikanu Vladeta Janković rekao je da je "potpuno ubeđen da jedinu šansu opozicija ima ako ide u jednoj koloni i sa jednim kandidatom u gradonačelničkoj, odnosno predsedničkoj kampanji".

„Ako hoće uspeh, apsolutno sve ideološke i svake druge razlilke moraju se privremeno zaboraviti – kasnije će uvek biti vremena da se one manifestuju. Izborno izjašnjavanje mora dobiti referendumski karakter, u smislu da je u pitanju samo jedno – jesi li za ili protiv Vučića i njegovog trulog režima, bez bilo kakvog cepanja dlake na četvoro“, rekao je Janković za list Nova, navodeći da su danas izborni uslovi gori nego u vreme Slobodana Miloševića.

Kako je naveo, „zato danas ne treba imati iluziju i u opoziciju ubrajati one koji hoće da idu sami ili u više kolona – oni objektivno rade za Vučića, i tačka“.

„Za pobedu na izborima, kako stvari stoje, postoje samo dva koliko-toliko otvorena prolaza, a to su ekologija i navijači. Režim to zna i čini sve da te dve rupe zapuši – jednu Ćutom, koji osniva pokret i izlazi na izbore, a drugu nalaženjem naslednika Belivuku“, naglasio je Janković.

On je rekao da je „po njegovom uverenju, svaki samostalni izlazak na izbore nož u leđa opoziciji i svrstavanje u Vučićev tabor“.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.