Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Vučić brani Koluviju, vlasnika najveće plantaže marihuane u Evropi - | K-013 Portal

DS: Vučić brani Koluviju, vlasnika najveće plantaže marihuane u Evropi

aleksandar vucic, ds, demokratska stranka, predrag koluvija

Demokratska stranka u saopštenju konstatuje da se Aleksandar Vučić sinoć odrekao dužnosti predsednika Srbije i da je u svojoj izjavi za režimsku televiziju Pink praktično preuzeo posao šefa odbrane vlasnika najveće plantaže marihuane u Evropi Predraga Koluvije.

"Vučić je u svom uključenju u program Pinka iz dalekih Ujedinjenih Arapskih Emirata svesno slagao građanima Srbije da se Koluvija tereti "samo za posedovanje jedne tone marihuane" i praktično za bezvredne proglasio zakone ove zemlje koji zabranjuju proizvodnju i prodaju opojnih droga. Takođe je, gotovo otvoreno, ustvrdio da su policija i državno tužilaštvo lažno osumnjičili i optužili vlasnika imanja "Jovanjica" kod Stare Pazove. Na taj način je pogazio ustav, zakone i dostojanstvo države Srbije, zbog čega bi već danas bio pokrenut postupak njegovog opoziva sa mesta predsednika samo kada bi Srbija ima pravu Narodnu skupštinu i ustavni sud.

Demokratska stranka već duže vreme u svojim javnim istupima ukazuje na očiglednu činjenicu da su režim Aleksandra Vučića i mafija srasli u jedan kartel koji je zarobio državu Srbiju i sve njene građane. Vučićev skandalozni i sramotni nastup na Pinku je sinoć to još jednom potvrdio, ali je istovremeno i podstakao već postojeće sumnje da su on lično i pojedini članovi njegove najuže porodice bili direktno povezani sa Koluvijom. Način na koji Vučić i njegovi najbliži saradnici brane Koluviju, kao i za predsednika države apsolutno nedopustivi pokušaji disreditacije zakona i važnih državnih organa kao što su policija i tužilaštvo, neizbežno upućuje na zaključak da su i lično životno zainteresovani da se slučaj "Jovanjica" ne reši do kraja i da Predrag Koluvija ne bude osuđen na kaznu koja mu sleduje po zakonu.

Demokratska stranka ponovo ukazuje na to da nema drugog načina da se Srbija oslobodi sprege političkog vođstva i mafije koja bezmalo čitavu deceniju vlada zemljom, osim da se svi mi koji smo politički protivnici Vučićevog režima i svi građani koji ne pripadaju tom režimu udružimo u jedinstveni front otpora. Režim Aleksandra Vučića je moguće smeniti ako se okupe i organizuju svi koji žele da žive u slobodnoj zemlji kojom neće upravljati mafija i kriminal svake vrste. Sa sadašnjim vladajućim režimom Srbija nema budućnosti i to je Vučićev sinoćni "ekskluzivni" interviju televiziji Pink nedvosmisleno i nepobitno pokazao", navodi se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.