Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vujović: U staroj staklari u Pančevu nisu nađene opasne materije, nastavićemo sa detaljnom kontrolom - | K-013 Portal

Vujović: U staroj staklari u Pančevu nisu nađene opasne materije, nastavićemo sa detaljnom kontrolom

irena vujovic, ministarka zastite zivotne sredine

U objektu stare staklare u Pančevu, gde je danas izbio požar, nije bilo opasnih supstanci i veštačkog đubriva na bazi amonijum nitrata sa visokim sadržajem azota, izjavila je večeras ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović.

- Inspektori zaštite životne sredine su prilikom nedavne kontrole u staklari utvrdili da tu ne postoji đubrivo na bazi amonijum nitrata sa visokim sadržajem azota i zato građani nemaju razloga za brigu. Sigurnost građana nam je na prvom mestu, i nastavićemo da kontrolišemo tu lokaciju, i da li ima ove opasne materije u veštačkom đubrivu – rekla je ministarka Vujović.

159467129 884316655479465 203

Prema njenim rečima, kako su predočili nadležni inspektori, danas se zapalio pomoćni magacin, koji se nalazi na znatnoj udaljenosti od drugih magacina u kojima su uskladištene ostale vrste sredstava za ishranu bilja. Požar je izbio u 17.30 časova, a uzrok za sada nije poznat. Staru staklaru kupila je kompanija Promist iz Novog Sada.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS