Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vulin: Kobre sprečile da Jeremić od Vučića dobije ono po šta je došao - | K-013 Portal

Vulin: Kobre sprečile da Jeremić od Vučića dobije ono po šta je došao

aleksandar vulin, vuk jeremic

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su pripadnici Odreda vojne policije za specijalne namene Kobre "sprečili" da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i još tri funkcionera te stranke "dobiju ono po šta su došli" od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili“, naveo je Vulin u saopštenju.

Kako je ocenio, četvorica funkcionera Narodne stranke „pokušali su da isprovociraju predsenika Vučića“.

Nekoliko funkcionera Narodne stranke, predvođeni Vukom Jeremićem, odazvali su se pozivu predsednika Aleksandra Vučića „na tuču“ i jutros se pojavili ispred Predsedništva na Andrićevom vencu.

Vučić se, prema svedočenju Jeremića, pojavio ispred njih, unosio im se u lice, poručujući: „Hajde me tuci“.

Predsednik Srbije pozvao je prethodnog dana predstavnike Narodne stranke Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Borivoja Borovića i Vladimira Gajića da dodju da ga „linčuju ako smeju“ i da će on sam izaći na kraj s njima.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.