Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zelenović izlazi na lokalne izbore, republičke bojkotuje - | K-013 Portal

Zelenović izlazi na lokalne izbore, republičke bojkotuje

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i jedan od lidera koalicije Zajedno za Srbiju, odlučio je da izađe na lokalne izbore u tom gradu. Zelenovićevo je to saopštio u video poruci na svojoj Fejsbuk stranici.

Zelenović izlazi na lokalne izbore, republičke bojkotuje

"Za ovu odluku imamo punu podršku naših saboraca, naših saveznika, sa kojima smo i na prošlim izborima, učestvujući na jednoj izbornoj listi, građanima dali mogućnost da odbranimo normalan život u našem gradu", rekao je Zelenović.

Pokrajinske i republičke će, kaže, bojkotovati.

Odluku o izlasku na izbore doneo je Glavni odbor ZZS, a kako je Zelenović rekao na konferenciji za novinare, potpredsednik stranke Srđan Srećković glasao je protiv učestvovanja na izborima i odmah posle odluke GO istupio je iz stranke.

"Građani Šapca će 26. aprila doneti odluku da li nastavljamo da gradimo Šabac kao moderan grad u kome može da se živi dobro ili će se vlasti dokopati Sandokan", rekao je Zelenović.

On je pozvao građane s pravom glasa "zgrabe priliku" i da drže sudbinu u svojim rukama.

Tvrdi da ima jasan plan da građani mogu da zarađuju više i da imaju priliku da žive u boljem gradu.

(Tanjug, foto: Tanjug/Zoran Zestic)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.