Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Živković: Da se kolege iz opozicije koje su za bojkot izbora, predomisle i iznenadimo Vučića - | K-013 Portal

Živković: Da se kolege iz opozicije koje su za bojkot izbora, predomisle i iznenadimo Vučića

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da će Predsedništvo njegove stranke do kraja ove nedelje doneti konačnu odluku o izborima u Srbiji, ali da nije promenjeno mišljenje o smislu bojkota.

"Prema istorijskim i naučnim dokazima ni jedan bojkot u istoriji čovečanstva nije uspeo u svojim namerama", rekao je Živković novinarima u holu Skupštine Srbije.

On je istakao da su uslovi za izbore još gori nego što kažu njegove "opozicione kolege" koje su za bojkot, ali se na izbore mora izaći, ući u borbu i pokazati gradjanima šta je sve "loše, tragično i kriminalizovano, uradio ovaj režim", i treba biračima ponuditi alternativu.

"Vlast se ne može lako promeniti na ovim izborima, ali je ovo prilika za težak šamar aktuelnoj vlasti", rekao je Živković.

On je pozvao Savez za Srbiju, Pokret slobodnih gradjana i druge bliske njima da "razmisle ubrzano i sa jasnim razumevanjem šta znači ova ili ona odluka i preuzimanje odgovornosti za odluke".

"Neka do kraja ove nedelje razmisle i promene mišljenje, da neprijatno iznenadimo Vučića tako što će protiv sebe od ponedeljka imati opozicioni, demokratski front", rekao je Živković.

Po njegovim rečima, predsednik Vučić bi zbog toga imao velike probleme sve do predsedničkih izbora.

"Na njima bi sigurno izgubio, a do tada bi ovaj front trebao da izabere adekvatnog protivkandidata Vučiću na tim izborima", naglasio je Živković.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS