Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Abazović: Nećemo podržati Mila Đukanovića - | K-013 Portal

Abazović: Nećemo podržati Mila Đukanovića

dritan abazović, crna gora, predsednik, izbori, đukanović

Predsednik crnogorske vlade tehničkom mandatu Dritan Abazović nije danas želeo da komentariše najave o rekonstrukciji izvršne vlasti, a kada je reč o predsedničkim kandidatima rekao je da neće podržati lidera DPS i aktuelnog predsednika Mila Đukanovića.

Podržaće, kaže, kandidata koji baštini evropske vrednosti iako ponuda i nije neka.

Neću podržati Mila Đukanovića, jer za mene ne predstavlja evropske vrednosti. Uskoro će biti Glavni odbor i izjasnićemo se o podršci i u prvom, a kasnije i u drugom krugu. Očekujem da nakon 19. marta ili 2. aprila dobijemo predsednika Crne Gore, kazao je Abazović.

Primetio je da se među strankama parlamentarne većine vode razgovori na mnoge teme.

To ne bih nazvao rekonstrukcijom, jer su razgovori na više tema oko zakonskih rešenja, poreske politike, predsedničkih izbora. Ja baštinim dijalog i to ću nastaviti da radim, dijalog sa svim političkim subjektima, moramo iznalaziti rešenja, rekao je Abazović, nakon polaganja kamena temeljca za gradnju četiri nova objekta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), preneo je portal RTCG.

Kako je kazao videće se kuda se ide, izbori su na pragu.

Ko hoće da sastavi vladu, neka sastavi, a dok se to ne desi, vlada radi u punom kapacitetu. Ako se nešto promeni, tu smo da izvršimo primopredaju, kazao je Abazović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS