Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Berane: Petočlana porodica iz Srbije spasena iz vozila zaglavljenog u snegu - | K-013 Portal

Berane: Petočlana porodica iz Srbije spasena iz vozila zaglavljenog u snegu

berane, mećava

Pripadnici beranske Službe zaštite i spašavanja izvukli su danas iz snega zaglavljeno vozilo u kojem se nalazila petočlana porodica Hodžić iz Novog Pazara muž, trudna supruga, dvoje maloletne dece i starija žena.

"Zbog loših uslova na zaobilaznom putu od tunela na Jelovici ka Kolašinu, u mestu Raskrsnica - Vranjak, vozilo se zaglavilo u snegu, a mi smo odmah po dojavi u 14.50 časova otišli na teren koji pripada teritoriji opština Andrijevica i Kolašin", rekao je načelnik Službe zaštite i spasavanja Mikica Korać za portal "Berane online".

Prema njegovim rečima, u akciji je učestvovalo pet pripadnika službe sa dva vozila, a niko nije povređen

Dodao je da će se vratiti na lice mesta kako bi izvukli auto sa kolašinske strane i porodicu prevezli do skijališta na Bjelasici gde će ih sačekati njihovi najbliži.

Hodžići su danas dovezeni u prostorije Službe u Beranama gde su im obezbeđeni hrana i smeštaj.

"U slučaju da odluče da ostanu večeras u Beranama, Opština Berane je bila spremna da obezbedi hotelski smeštaj za ovu porodicu", rekao je Korać.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city