Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Crna Gora otvara granične prelaze - | K-013 Portal

Crna Gora otvara granične prelaze

region, vesti iz regiona, crna gora, crna gora otvara granice, granicni prelaz crna gora, najnovije vesti

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je da od sutra, 1. juna, Crna Gora otvori sve putne granične prelaze prema susednim državama koji su bili zatvoreni u okviru mera protiv širenja korona virusa, saopšteno je iz Vlade.

U ponoć se otvaraju do sada zatvoreni granični prelazi sa Srbijom: Ranče – Jabuka na putu Pljevlja – Prijepolje, Vuče – Godovo na putu Rožaje – Tutin, i Čemerno na putnom pravcu Pljevlja – Priboj.

Sa Albanijom biće otvoreni prelazi Grnčar – Baškim, na putnom pravcu Plav – Skadar i Sukobin – Murićan na putnom pravcu Ulcinj – Skadar, a sa Hrvatskom: Kobila – Vitaljina na putnom pravcu Herceg Novi – Vitaljina – Dubrovnik.

Sa Bosnom i Hercegovinom: Šćepan Polje – Hum na putnom pravcu Plužine – Foča, Šula – Vitina na putnom pravcu Pljevlja – Foča, Sitnica – Zupci na putnom pravcu Herceg Novi – Trebinje i Meteljka – Metaljka na putnom pravcu Pljevlja – Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prelaz Vraćenovići – Deleuša sa Bosnom i Hercegovinom na putnom pravcu Nikšić – Bileća koji je zatvoren 27. februara zbog gradnje granične infrastrukture.

Kako je saopšteno, ostaje mera da u Crnu Goru mogu da putuju državljani i rezidenti zemalja u kojima je manje od 25 obolelih na 100.000 stanovnika.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city