Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kurti: Napad Irana na Izrael predstavlja veliki rizik za destabilizaciju regiona - | K-013 Portal

Kurti: Napad Irana na Izrael predstavlja veliki rizik za destabilizaciju regiona

aljbin kurti, iran napad

Premijer Kosova Aljbin Kurti osudio je najnoviji napad Irana na Izrael i ocenio da to predstavlja „veliki rizik za destabilizaciju regiona“.

„Osuđujem najnoviji napad Irana na Izrael. Ovaj akt bez presedana predstavlja veliki rizik za destabilizaciju čitavog regiona“, napisao je on na platformi Iks (X).

Kurti je ocenio da bi svet trebalo da da prioritet okončanju neprijateljstava i promovisanju održivog mira.

I predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj osudio napad Irana na Izrael, uz ocenu da to nije napad samo na Izrael, već i na vrednosti slobode i demokratije.

„Danas su naše zajedničke vrednosti ozbiljno narušene i Kosovo mora bez ikakve sumnje da se pridruži NATO, SAD i Izraelu, u odbrani slobode. Stojimo uz Izrael jer delimo bolnu prošlost i znamo koliko sloboda košta, pa smo uz one koji je brane po svaku cenu“, napisao je Haradinaj na Fejsbuku.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city