Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Orban: Mađarska ni za kakve pare neće dozvoliti migrantima da uđu u zemlju - | K-013 Portal

Orban: Mađarska ni za kakve pare neće dozvoliti migrantima da uđu u zemlju

mađarska, migranti, orban

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Mađarska ni za kakvu sumu novca neće dozvoliti migrantima da uđu u zemlju i da je, kako je naveo, oduzmu Mađarima.  

Orban je za mađarski državni radio rekao da Mađarska nece dozvoliti da se razviju okolnosti kao što su se dešavale u zapadnim zemljama članicama EU, navodeci "pretnju od terora, kriminala i paralelnih društava".

Orban je takođe istakao da Mađarska neće dozvoliti da LGBTQ zajednica putem škole vaspitava decu jer je to, kako je naveo, posao za porodicu i roditelje. Mađarski premijer je naglasio da u tim pitanjima EU ne može da ucenjuje Mađarsku, jer su pitanja migranata i vaspitanja dece važnija od novca.

Komentarišući predstojeće evropske izbore, Orban je rekao da je vreme da ljudi istupe i jasno predstave svoje planove.

"Izbori će se baviti pitanjima kao što su migracija, porodica i rat", naveo je Orban, prenela je agencija MTI.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.