Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pala letelica u BiH, poginule dve osobe - | K-013 Portal

Pala letelica u BiH, poginule dve osobe

avion, pad, poginuli, bih

Dve osobe su poginule kada je pala letelica u selu Nišiići u BiH, rekao je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić za portal "Avaz".

"Prema prvim informacijama, smrtno su stradale dve osobe, državljani jedne od zemalja EU", receno je iz Tužilaštva BiH.

Kako navodi Klix.ba, pozivajući se na nezvanične informacije, reč je o dva austrijska državljana, a njihov mali sportski avion u kojem su se vozili je francuskih registarskih oznaka.

Policija Kantona Sarajevo obaveštena je da je nepoznata letelica pala u 15.00 časova na lokalitetu Nišićke Visoravni, na području Opštine Ilijaš.

"Prijavljena je nesreća. Reč je o lakoj letelici. Poginule su dve osobe. Obavešten je državni tužilac koji će rukovoditi slučajem. Ne možemo više ništa reći", rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić za portal "Avaz".

Na mesto događaja upućeni su policijski službenici Uprava policije MUP-a KS i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, čiji lekar je konstatovao smrt dve osobe, naveo je Hadžiabdić, a dodaje N1 BiH.

Iz Tužilaštva BiH je potvrđeno da se dežurni tužilac, zajedno sa policijskim službenicima MUP-a KS i predstavnicima ostalih nadležnih institucija i agencija, uputio na lice mesta, dodaju Nezavisne novine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.