Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saslušani Katnić i Lazović, Lazoviću određeno zadržavanje do 72 sata - | K-013 Portal

Saslušani Katnić i Lazović, Lazoviću određeno zadržavanje do 72 sata

lazović, katnić

Bivšem funkcioneru crnogorske policije Zoranu Lazoviću večeras je određeno zadržavanje do 72 sata nakon saslušavanja u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).

Advokat Zoran Piperović, branilac uhapšenog Lazovića, kazao je da je njegov branjenik večeras negirao krivicu na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) i da nije odgovarao na pitanja tužioca.

Pojasnio je da SDT Lazoviću na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije i dva krivična dela zloupotreba službenog položaja, prenose Vijesti.

Tužilaštvo je, kako je naveo, označilo i drugog uhapšenog, bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, kao člana te navodne kriminalne grupe.

SDT tvrdi da je više članova te grupe, a Piperović kaže da se ne mogu očekivati nova hapšenja.

Katnić je od 13 pa skoro do 22 časa bio u prostorijama Specijalnog policijskog odeljenja na saslušanju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.