Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tužilaštvo neće saslušavati funkcionere SNS privedene u Banjaluci - | K-013 Portal

Tužilaštvo neće saslušavati funkcionere SNS privedene u Banjaluci

banjaluka, tuzilastvo

Nakon privođenja na saslušanje u policiju Republike Srpske šest osoba, među kojima su i funkcioneri SNS Adam Šukalo i Vladimir Mandić, tužilaštvo neće nikoga zvati na razgovor.

Policija Republike Srpske je, postupajući po operativnim saznanjima, dostavila izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv kontrolisanih osoba zbog sumnji na uticaj na birače, prenosi N1.
 
Konfuzna akcija u četvrtak uveče otpočeta, kako je to MUP RS saopštio, zbog kontrole u saobraćaju, nastavljena je ispitivanjem u Upravi kriminalističke policije, a nakon svega je obavešten i dežurni tužilac.
 
Tužilaštvo ipak neće nikoga zvati na razgovor.
 
"Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je, od strane policijskih službenika MUP RS, Uprave kriminalističke policije, obaveštena o postojanju operativnih saznanja da postoji mogućnost uticaja na birače od strane šest lica, koji će biti ispitani na te okolnosti. Šest lica je informativno ispitano, a nakon ispitivanja lica su napustila službene prostorije MUP RS. U vezi sa vašim pitanjem da li će lica biti pozvana na razgovor u Tužilaštvo obaveštavamo vas da pomenuta
lica neće biti pozvana na razgovor u Tužilaštvo", naveli su.
 
Predmet policijskog nadzora sinoć su bili Vladimir Mandić, bivši rukometaš i Adam Šukalo, bivši poslanik SNS u Skupštini Srbije, Slobodan Lazović i Zlatko Selimović iz Trebinja, kao i Dejan Slijepčević iz Gacka.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.