Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U nesreći u Severnoj Makedoniji učestvovao Đorđe David, poginula žena - | K-013 Portal

U nesreći u Severnoj Makedoniji učestvovao Đorđe David, poginula žena

saobracajna nesreća, povređeni

Žena iz Kumanova poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini graničnog prelaza "Tabanovce" u Severnoj Makedoniji, nakon što je na nju vozilom naleteo srpski rok muzičar Đorđe David, pišu skopski i beogradski mediji.

Do prvog sudara, kako se navodi, došlo je kada je vozač jednog od automobila verovatno ušao na autoput u nedozvoljenom smeru.

Muzičar je potvrdio da je udario putnicu automobila koji je učestvovao u nesreći, nakon što je ona izašla iz vozila na auto-put.

Dodao je da je vozio propisnom brzinom i da je utvrđeno da nije imao nedozvoljene supstance u organizmu, preneli su beogradski mediji.

Žena je od udara zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula.

Izdat je nalog za obdukciju preminule, kao i za veštačenje krvi i urina ostalih učesnika koji su hospitalizovani sa lakšim povredama.

U nesreći koja se dogodila sinoć, život je izgubila 49-godišnja žena iz Kumanova, dok su povređene tri osobe, među kojima državljanin Srbije.

Dve osobe su zadržane u Opštoj bolnici u Kumanovu, dok je jedna osoba zbog ozbiljnosti povreda prebačena u bolnicu u Skoplju.

Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nesreće.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS