Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšen sa lažnim dokumentima u Istri, Srbija ga traži zbog pokušaja ubistva - | K-013 Portal

Uhapšen sa lažnim dokumentima u Istri, Srbija ga traži zbog pokušaja ubistva

hapsenje, istra, lazna dokumenta

Istarska policija uhapsila je 35-godišnjeg državljanina Crne Gore koji je dao na uvid falsifikovanu vozačku dozvolu, a potom se ispostavilo da je Interpol u Srbiji za njim raspisao potragu.

Uprava policije Crne Gore je saopštila da je uhapšen I.V. koji je bio predmet istrage ciljanog traganja u okviru ENFAST mreže, gde su osim Crne Gore, Srbije i Hrvatske bile uključene Slovenija i Holandija i njihovi timovi za ciljano traganje.

Istarska policija saopštila je da je u pretresu stana i vozila osumnjičenog nađeno više komada raznih falsifikovanih dokumenata, kao i veća količina novca.
 
On je, kako javlja Hina, uhapšen u petak u Medulinu, u saradnji pripadnika službe za borbu protiv organizovnog kriminala istarske policije, zagrebačke službe USKOK i crnogorske policije.
 
Tereti se da je u noći između 17. i 18. avgusta policajcima prilikom kontrole dao na uvid krivotvorenu vozačku dozvolu Crne Gore koja je glasila na tuđe ime, a na kojoj se nalazila njegova fotografija.
 
Lažni identitet koristio je radi dogovora o medicinskom zahvatu.
 
Utvrđeno je i da je za njim Interpol Beograd, radi hapšenja i izručenja Srbiji, raspisao međunarodnu potragu zbog pokušaja ubistva.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.