Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AK Dinamo iz PANČEVA najuspešniji na prvenstvu Vojvodine - | K-013 Portal

AK Dinamo iz PANČEVA najuspešniji na prvenstvu Vojvodine

ak dinamo, pancevo, atletika

U Zrenjaninu je 15. aprila održan kros Vojvodine. Takmičenje je održano u Krarađorđevom parku u organizaciji Atletskog saveza Vojvodine i AK "Proleter“ Zrenjanin.

Posle velikog uspeha, protekle nedenje, Mihala Šulje i pobede na najvećem ultramaratonu u sezoni i trećeg mesta na svetskim rang listama atletičari pančevačkog ,,Dinama“ imali su još jedan sjajan nastup. Na prvenstvu Vojvodine u krosu nastupili su sa 6 takmičara i osvojili su 4 medalje.

Zlatne medalje osvojili su, ubedljivo u svojim konkurencijama: Ksenija Mrkela, Sanja Marić i Strahinja Stevšić.

Srebrnu medalju osvojila je Dunja Atanacković u trci mlađih juniorki. Ona je vodila 1800m trku i samo jedan mali trenutak nepažnje ostavio je na drugom mestu.

Selena Kajević bila je 5. u konkurenciji mlađih pionira i ta trka je bila najmasovnija dok je Danilo Jovanov bio 7. u konkurenciji pionira.

U narednom periodu AK Dinamo Pančevo očekuje izuzetno važna takmičenja na domaćoj, ali i međunarodnoj sceni.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.