Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AK PANONIJA: Berba medalja u Vrbasu - | K-013 Portal

AK PANONIJA: Berba medalja u Vrbasu

ak panonija, vrbas, pancevo, atletika

U nedelju, 26. marta, u Vrbasu je održan 4. po redu četvoromeč pod nazivom "Vrbas kids 4". Organizator je bio Vrbaški atletski klub, a pored njih učestvovali su i atletičari Srbobranskog atletskog kluba, Atletskog kluba Tamiš i Atletskog kluba Panonija iz Pančeva.

Mladi atletičari su se takmičili u trkama na 60, 200, 600m i štafetnim trkama, ali i u disciplinama skoka u dalj i bacanju vorteksa.

Lav Grujević je tako osvojio zlatnu medalju u trci na 60m, bacanju vorteksa i bronzu u štafeti, dok je Aron Stojić bio šampion u bacanju vorteksa, srbrni na 60m i bronzani u štafeti.

Ogla Gošić je osvojila bronzu na 200m, srebro u vroteksu i štafeti ,a Andjela Stefanović je bila zlatna na 60, 200m kao i u štafetnoj trci 4x200m. Srđan Nikolić je takođe osvojio zlato u trci štafeta 4x60m, a srebrne medalje na 60 i 200m.

Petar Sekulović je bio prvi u trci na 60m i u bacanju vorteksa, a u trci na 600m je osvojio bronzu.

Nina Štrkalj je bila nepobediva u trkama na 60 i 200m, a zlato je osvojila i u bacanju vorteksa.

Valentina Mirkov je osvojila srebro na 60 i 200m, a zlatne medalje u vorteksu i štafeti 4x200m.

Zandi Štrkalj je bio prvi u trci na 60m, drugi na 200m i osvajač zlata u trci štafeta 4 x 200m.

Vladimir Mirkov je osvojio zlato u trci na 600m, zlato u bacanju vorteksa i zlato u štafetnoj trci 4 x 200m.

Ovaj miting će u narednom izdanju okupiti veći broj klubova iz cele zemlja, a ovo je bilo samo uigravanje pred organizaciju većeg takmičenja. Oboreni su mnogi lični rekordi i osvojen je veliki broj medalje. Ove klubove veže duža saradnja, a pored toga bili su zajedno i na zimskim pripremama u Deliblatskoj peščari.

Atletičare Panonije uskoro očekuje serija prolećnih kroseva i niz takmičenja na Prvenstvima Srbije.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.