Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Atletičar PANČEVAČKE "Panonije" Vladimir Mirkov osvojio srebro na Prvenstvu Srbije - | K-013 Portal

Atletičar PANČEVAČKE "Panonije" Vladimir Mirkov osvojio srebro na Prvenstvu Srbije

vladimir mirkov, ak panonija, pancevo

U nedelju 29. januara u Atletskoj dvorani na Banjici, održano je Prvenstvo Srbije za starije juniore.

Atletski klub "Panonija" je predstavljao stariji pionir Vladimir Mirkov. On je nastupio sa takmičarima koji su u kategoriji starijih juniora a oni su čak 4 godine stariji od njega. Vladimir je nastupio u svojoj disiplini - sportsko hodanje na stazi.

U dvoranskim uslovima dužina ove trke bila je 3000 m. Od samog početka Vladimir se pozicionirao na drugo mesto a tako je bilo i nakon 15 krugova. Tokom trke je odbio par "napada" konkurenata i uz samo jednu opomenu na cilj je stigao kao drugoplasirani. Pošto je prvi put nastupio na ovoj distanci, upisao je i novi lični rekord koji sada iznosi 18:09,76.

Treba napomenuti da je ovaj rezultat postigao sa pola snage jer je početkom godine bio bolestan pa su izostali i pripremni treninzi za ovo takmičenje.

Već narednog vikenda Vladimira očekuje Prvenstvo Srbije za starije pionire kada će u svom godištu nastupiti na 2000m.

Osim njega AK "Panonija" će na ovo takmičenje povesti nekoliko mlađih i starijih pionira.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.