Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Atletičar PANČEVAČKOG Dinama u reprezentaciji Srbije - | K-013 Portal

Atletičar PANČEVAČKOG Dinama u reprezentaciji Srbije

atletika, ak dinamo, pancevo, strahinja stevsic

Još jedan atletičar iz redova AK "Dinamo“ Pančevo, Strahinja Stevšić, je reprezentativac Srbije. On je u sastavu atletske juniorske reprezentacije u planinskom trčanju koje će se održati u Nikšiću narednog vikenda.

Sjajnim nastupom na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju izborio je mesto u reprezentaciji Srbije.

- Sigurni smo da će i na ovom takmičenju Strahinja dostojno predstavljati svoj grad i Republiku Srbiju. On je istog vikenda trebalo da nastupi kao glavni favorit u trci na 10km na putu na Prvenstvu Srbije, ali smo mišljenja da je ovog puta reprezentativni nastup prioritet. Pored Strahinje Stevšića, tu će biti atletičari "Dinama“ koji će biti glavni favoriti za najviši plasman, navode iz kluba.

Narednog vikenda predstoji još jedno veliko međunarodno takmičenje gde će nastupiti naši najbolji atletičari ali i atletičari iz čitavog regiona. Očekuju se odlični nastupi naših atletičara.

- Iz svega možemo zaključiti da se najbolji atletski klub u regionu "Dinamo“ Pančevo tek zahuhtava u letnjoj sezoni i pokazuje svima šta znači pravi stručni rad a još kada imamo ovoliko talentovane dece rezultati će samo biti sve kvalitetniji, dodaju iz kluba.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.