Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Brojne medalje za PANČEVAČKI AK "Tamiš" na tradicionalnoj Vrbaškoj trci - | K-013 Portal

Brojne medalje za PANČEVAČKI AK "Tamiš" na tradicionalnoj Vrbaškoj trci

atletika, ak tamis, vrbas

U subotu, 13. maja, u Vrbasu je održana, sada već tradicionalna, treća po redu Vrbaška atletska trka.

Organizator takmičenja je bio Vrbaški atletski klub (VAK), trčalo se centralnim gradskim ulicama Vrbasa. Nastuplio je više od 300 mladih atletičara i atletičarki uzrasta od 7 do 15 godina.

Atletski klub "Tamiš", predvođen trenerom Zoranom Kocićem, nastupio je sa 17 atletičara i atletičarki, koji su osvojili 5 vrlo važnih trofeja.

U trci na 200m, Dunja Vučković je osvojila srebrnu medalju. U istoj trci, Milica Slavujac je osvojila bronzanu medalju.

U trci na 400m, Nađa Cvetković je osvojila srbrnu, a njena klubska drugarica Nikolina Radovanović bronzanu medalju.

Božidar Lukić je, na svom prvom atletskom debiju, osvojio bronzano odličje u trci na 500m.

Veliki fond nagrada, gde su svi učesnici koji su prošli kroz cilj dobili učesničke medalje, prvo troje po kategorijama i pehare, kao i poklone sponzora, obeležilo je i sjajno druženje dece iz atletskih klubova, iz regiona, koji su iz Vrbasa poneli lepe uspomene.

Za AK "Tamiš" takmičili su se još Nevena Nikoli, Sara Josipovič. Milica Radanov. Veljko Hrnjez. Nemanja Nikolić. Jovan Ristić. Jovana Ristić. Una Vojvodić. Minja Simović. Sara Gagić. Sara Radivojević i Elena Vrsajko.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.