Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Juniorska bronza za PANČEVAČKU Panoniju na Prvenstvu Vojvodine u krosu - | K-013 Portal

Juniorska bronza za PANČEVAČKU Panoniju na Prvenstvu Vojvodine u krosu

bronza, juniori, ak panonija, pancevo, atletika

U subotu 15. aprila u Zrenjaninu je održano Prvenstvo Vojvodine u krosu. Atletski klub "Panonija" je nastupio sa 9 atletičara a osvojene su i tri medalje.

U trkama kategorija 2012 i mladjih na "Krosu Proletera" kao prvi je nastupio Lav Grujević (2015) i u prvoj trci doneo srebro za Panoniju. Već u narednoj trci dečaka 2014. godišta bronzano odličje je zaradio Aron Stojić kome je ovo prvo zvanično takmičenje.

U trci devojčica 2013 godišta odlična je bila i Ogla Gošić koja je osvojila 4. mesto kao i Danka Nedeljković koja je u ovoj trci zauzela 8. mesto. U trci devojčica 2012. godišta Anastasija Stošić koja se plasirala među prvih 10.

Odmah nakon toga u prvoj trci Prvenstva Vojvodine u krosu na četvrtom mestu se našao Petar Sekulić kome je za dlaku izmakla bronzana medalja. U trci mlađih pionirki Nina Štrkalj i VAlentina Mirkov su se plasirale među prvih 15 a Vladimir Mirkov kojije trku završio na 6. mestu u trci starihih pionira.

U trci mlađih juniora je zato zablistao Zandi Štrkalj koji je na stazi dužine 3000m doneo juniorsku bronzu Panoniji.

U trci seniora na 6000 m Danijel Grujević je zauzeo odlično 5. mesto i popravio svoj lični rekord.

"Panoniju" očekuje uskoro serija trka na stazi gde će nastupiti u svim kategorijama.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.