Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Medalja za PANČEVAČKI AK Tamiš na Prvenstvu Srbije u atletici u kategoriji starijih pionira - | K-013 Portal

Medalja za PANČEVAČKI AK Tamiš na Prvenstvu Srbije u atletici u kategoriji starijih pionira

ak tamis, atletika, pancevo

U subotu, 4. februara, u Atletskoj dvorani u Beogradu je održano prvenstvo Srbije u atletici u kategoriji starijih pionira/ki (U16).

Organizator takmičenja bio je Srpski Atletski Savez. Učestvovalo je nekoloko stotina atletičara iz atletskih klubova iz cele Srbije, koji su prethodno ispunili norme za učešće po disciplinama.

Atletski klub Tamiš je predvođen trenerom Zoranom Kocičem, ostvario zapažen uspeh osvajanjem jedne medalje.

U disciplini 2000m WR, Veljko Hrnjez je ostvario sjajan rezultat od 12 minuta i 21 sekunde i osvojio treće mesto i bronzanu medalju.Treba uzeti u obzir da je Veljko ulazno godište,mlađi godinu dana od konkurenata koji su osvojili medalje u pomenutoj trci.

Sjajan početak atletske sezone za AK Tamiš, koji u narednom periodu očekuju brojna takmičenja u dvorani, na nivou državnih i pokrajinskih prvenstava u atletici.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.