Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milica Bunčić iz PANČEVA državna šampionka u atletici na 10.000 metara - | K-013 Portal

Milica Bunčić iz PANČEVA državna šampionka u atletici na 10.000 metara

atletika, milica buncic, pancevo

U Beogradu je, 25. marta, održano državno prvenstvo u atletici, u disciplini 10.000 metara, u konkurenciji starijih juniorki /ki (U20) i seniora/ki(20+).

Organizator prvenstva Srbije, u atletici, je bio Srpski Atletski Savez, a takmičenje je održano na atletskom stadionu Vojne Akademije.

Okupili su se najbolji dugoprugaši iz atletskih klubova iz cele Srbije. Atletski klub Tamiš je predstavljala Milica Bunčić, koja je u trci starijih juniorki (U20) zabeležila neverovatan uspeh osvajanjem zlatne medalje i titule šampionke Srbije na 10.000m za 2023 godinu.

Milica Bunčić je višestruka šampionka Srbije i reprezentativka u disciplinama sportskog hodanja, a u toku zimskog perioda je uspešno premostila na disciplinu trčanja na dugim prugama, i postiigla veliki uspeh na svom prvom državnom prvenstvu u trkačkim disciplinama.

Taktički je Milica sjajno odradila sve unapred razrađene i dogovorene detalje pre same trke, pokazala je veliku borbenost i upornost i, u fizički veoma zahtevnoj trci, prva prošla kroz cilj i osvojila najsjajnije odličje.

Osvajanjem zlatne medalje na državnom prvenstvu, Milica Bunčić je postala najuspešnija atletičarka iz Pančeva u dosadašnjem delu sezone u kategoriji juniorki.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS