Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nikolina Radovanović dominira na mitingu: Zlatna medalja za AK Tamiš! - | K-013 Portal

Nikolina Radovanović dominira na mitingu: Zlatna medalja za AK Tamiš!

ak tamis, pancevo, nikoilna radovanovic, zlatna medalja,

U četvrtak, 29. juna, održan je uzbudljiv letnji atletski miting pod nazivom "Jasenica 2023" na atletskom stadionu u Smederevskoj Palanci. Učesnici su bili mladi talentovani atletičari iz Srbije i Rumunije, a organizator ovog takmičenja bio je AK Jasenica iz Smederevske Palanke.

AK Tamiš, predstavljen sa šestoro atletičara, takođe je ostavio svoj trag na ovom mitingu. Sa podrškom trenera Zorana Kocića, njihova ekipa postigla je zapažen uspeh osvojivši jednu medalju.

Nikolina Radovanović (U12) bila je zvezda discipline bacanja Vorteksa. Ona je blistala svojim izvanrednim performansama, osvojivši zlatnu medalju i titulu šampionke na atletskom mitingu "Jasenica 2023". Nikolina je impresionirala svojim najboljim rezultatom do sada - hicem od 53 metra, koji je bio jedan od najvrednijih rezultata na celom takmičenju.

Pored Nikoline, AK Tamiš je imao još pet talentovanih takmičara koji su se istakli svojim trudom i zalaganjem. Nađa Cvetković, Dunja Vučković, Nina Kostić, Elena Vrsajko i Danilo Marsenić dali su svoj maksimum na terenu, predstavljajući klub na najbolji mogući način.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS