Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nikolina Radovanović iz PANČEVA pobednica otvorenog prvenstva Beograda u atletici - | K-013 Portal

Nikolina Radovanović iz PANČEVA pobednica otvorenog prvenstva Beograda u atletici

atletika, nikolina radovanovic

Otvoreno Prvenstvo Beograda u Atletici u kategoriji mlađih pionira (U14) održano je u nedelju,14.maja, na kompleksu atletske dvorane. Takmičenje je bilo otvorenog tipa ,nastupili su klubovi iz cele Srbije, sa više stotina atletičara i atletičarki.

Organizator takmičenja je Atletski Savez Beograda.

Atletski klub "Tamiš", predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao je sa četiri atletičarke i ostvario je zapažen uspeh osvajanjem jedne medalje.

U disciplini bacanja Vortex-a, Nikolina Radovanović je još jednom pokazala nesvakidašnji raskošni talenat. Hicem na daljinu od čak 51m ubedljivo je pobedila, osvojila zlatnu medalju i titulu šampionke otvorenog prvenstva Beograda.

Nikolina Radovanović je nastupila sa dve godine starijim atletičarkama od sebe, ali je to nije sprečilo da pobedi i postavi najbolji rezultat u 2023. godini u Srbiji u kategoriji do 14 godina.

Nikolina Radovanović je bez sumnje najveći atletski potencijal Pančeva u mlađim kategorijama (pioniri) i od nje se tek u budućnosti očekuju sjajni rezultati.

Nađa Cvetković je u trci na 60m uspešno prošla kvalifikacione trke i u konkurenciji od 72 atletičarke ušla u veliko finale na 60m.

Za AK "Tamiš" nastupile su još i Nevena Nikolić i Sara Gagić koje su odlično trčale i postavile lične rekorde u trkama na 200m.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS