Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nove medalje za PANČEVAČKU Panoniju - Mirkov Prvak Srbije - | K-013 Portal

Nove medalje za PANČEVAČKU Panoniju - Mirkov Prvak Srbije

atletika, ak panonija, pancevo

Atletski klub "Panonija" je ovog vikenda imao puno uspeha na Prvenstvu Srbije za starije pionire, "Spartakovom krosu" kao i na Međuokružnom školskom takmičenju u Novom Sadu. Na Prvenstvu Srbije Vladimir Mirkov je osvojio zlato, dok je njegova sestra Valentina bila četvrta ali sa novim ličnim rezultatom na 2000 metara koji sada iznosi 12:03,25.

Vladimir je potvrdio da je sa rezultatom 11:14,64 na 2000 m najbolji stariji pionir u državi u disciplini sportskog hodanja na stazi.

Nina Štrkalj je u sprinterskoj trci na 300m u svojoj grupi sa ličnim rekordom od 46.24 bila prva a u ukupnom plasmanu sa 3 godine starijim rivalkama zauzela 17.mesto od 48 takmičarki.

Na "Spartakovom krosu" u Opovu zlato je osvojila Tijana Manić koja je zablistala u trci i sve konkurentkinje ostavila daleko iza sebe. Srebro Petar Sekulović i Lav Grujević dok je Olga Gošić zaradila bronzu.

spartakov kros 0 ak panonija 120j8hr aoijhdg

Na školskom takmičenju u Novom Sadu, Nina Štrkalj je imala peh sa startnim blokom pa je trku završila kao treća u grupi.

"Ponosni smo na svu ovu decu koja se bave atletikom a podržavali smo i do sada svu decu iz našeg grada bez obzira u kom klubu trenirali a tako će i ostati. Verujemo da će Pančevo dobiti dugo očekivanu atletsku stazu kako bi ova deca imala uslove za trening i takmičenja a veliki broj mladih bi se sigurno pridružio mladim atletičarima našeg grada" - saopšteno je iz Panonije.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.