Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI AK "Tamiš" uspešan u Srbobranu - | K-013 Portal

PANČEVAČKI AK "Tamiš" uspešan u Srbobranu

ak tamis, atletika, takmicenje, pancevo

27. maja, u Srbobranu je održan prvi memorijalni atletski miting pod nazivom “Čika Pišta”, u sećanje na legendarnog atletskog trenera, Ištvana Pekalića- Pište.

Organizator takmičenja je bio atletski klub "Srbobran", a okupilo se blizu 200 atletičara i atletičarki iz Vojvođanskih atletskih klubova.

Atletski klub "Tamiš", predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao je sa četiri atletičarke i ostvario odličan plasman osvajanjem tri medalje.

U trci atletskih škola B, na deonici od 60m, Milica Slavujac je ubedljivo osvojila prvo mesto i zlatnu medalju sa rezultatom ličnog rekorda od 9,50s.

Nikolina Radovanović je u kategoriji atletskih škola A (U12) na deonici od 60m, trčala kvalifikacije i finalnu trku gde je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju sa rezultatom ličnog rekorda od 8,78s.

U kategoriji mlađih pionirki (U14), na deonici od 100m, Nađa Cvetković je trčala prvo kvalifikacije, da bi u finalnoj trci osvojila treće mesto i bronzanu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 13,47s. Nađa je za prvom i drugoplasiranom atletičarkom,(osvajačice medalja sa državnog prvenstva) zaostala samo 25 stotinki. Nađa Cvetković je velika nada AK "Tamiš" za predstojeće prvenstvo Vojvodine i Srbije u disciplinama 60m i 200m.

Dunja Vučković je četvrta prošla kroz cilj u trci na 60m, atletske škole A.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.