Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevački noćni maraton u subotu - | K-013 Portal

Pančevački noćni maraton u subotu

pančevački noćni maraton, pancevo, maraton

U subotu 29. jula u Narodnoj bašti Udruženje Maratonci če po 11 put organizovati Pančevački noćni maraton.

Interesovanje je jako veliko ali zbog limita staze broj učesnika je ograničen na 200.

Nastupiće veliki broj rekreativaca iz preko 10 zemalja a pre svega po prvi put će se sa starrtom u 16 h održati i Dečji maraton koji je takodje limitiran na 150 učesnika.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za dečje trke na licu mesta od 15h a svi učesnici će dobiti medalje a oni najbolji plakete i poklone sponzora trke.

Novina je i trka na 5km gde će nastupiti oko 80 trkača a start ove trke predvidjen je za 18 h.

Glavne trke na 21,1 i 42,2 km startovaće kao i svake godine do sada u 20h.

Organizatori duguju zahvalnost JKP Zelenilo koje je kao i svake godine do sada dalo Saglasnost i podršku na terenu oko organizacije maratona a DDOR se pobrinuo da svaki učesnik bude pokrivem polisom osiguranja. Veliku podršku su dali i Esensa, Aqua Viva, HyperBuilding group, Bilbordi Pancevo, KrunaArt, Pekare Tajna, Dinamo, Mladost, Partizan i Ljilja a za okrepu se pobrinuo Rinfz Pak. Pokrovitelj je Savez samostalnih sindikata grada Pančeva i Opština i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije a ispred grada Pančeva i Turistička organizacija Pančeva i Sportski savez Pančevo.

OBAVEŠTENJE: Organizatori su uputili molbu građanima da u subotu oslobode tartan stazu kojom će se kretati trkači ali i da vode računa da se vlasnički psi ne puštaju bez povodca, da se ne kreću biciklovima stazama, kao i da koriste trotoar izvan Narodne bašte i ne pretrčavaju stazu bez preke potrebe a time bi omogućili da i ove godine Pančevo osvetla obraz i nastavi tradiciju dugu 11 godina.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS