Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVKA Ksenija Mrkela najbolja pionirka u Vojvodini - | K-013 Portal

PANČEVKA Ksenija Mrkela najbolja pionirka u Vojvodini

ksenija mrkela, ak dinamo, pancevo

Atletski klub Dinamo nedavno je zaslužio još jedno veliko priznanje. U prostorijama Sportskog saveza Novog Sada organizovana je proslava povodom proglašenja najboljih atletičara Vojvodine, na kojoj su prisustvovali i pokrajinski sekretara za sport i omladinu Dane Basta, direktor Srpskog atletskog saveza Slobodan Branković, te predsednik Atletskog saveza Vojvodine Goran Obradović i mnogi drugi.

U jednoj pravoj svečarskoj atmosferi proglašeni su najbolji atletičari u Vojvodini za 2022. godinu.

Za najbolju mladu atletičarku iazbrana je Ksenija Mrkela članica AK-a Dinamo.

– Ovo je neverovantan podvig našeg kluba s obzirom da smo uspeli da stvorimo još jednog malog ali u budućnosti velikog šampiona. Ponosan sam na svoje atletičare koji se rame uz rame takmiče sa svojim vršnjacima i postižu odlične rezultate. Hvala Kseniji Mrkeli ali i ostalim malim – velikim šampionima što me iz takmičenja u takmičenje čine srećnim i ponosnim – rekao je trener Ljupčo Cvetkoski.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.