Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevka Milica Bunčić vicešampionka Srbije u planinskom trčanju - | K-013 Portal

Pančevka Milica Bunčić vicešampionka Srbije u planinskom trčanju

milica buncic, ak tamis, atletika

U nedelju, 30. aprila, u organizaciji Srpskog Atletskog Saveza i Sportskog Saveza Aranđelovca, održano je prvenstvo Srbije u planinskom trčanju.

Državno prvenstvo je održano na vrhu planine Bukulja, u opštini Aranđelovac, na nadmorskoj visini od 700 m.

Učestvovali su atletski klubovi iz cele Srbije sa najboljim dugoprugašima, u kategorijama od pionira do seniora.

Atletski klub "Tamiš" je, predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao sa jednom atletičarkom i ostvario je sjajan uspeh.

Milica Bunčić atletičarka AK "Tamiš" je nastupila u kategoriji starijih juniorki (U20) i sjajnom trkom osvojila srebrnu medalju i titulu vicešampionke Srbije u planinskom trčanju.

Milica je trčala na distanci od 6 Km, na izuzetno teškoj trasi trke. Konfiguracija terena je bila izuzetno teška, trčalo se planinskim stazama do samog vrha planine Bukulje, a visinska razlika na samoj trci koja se trebala savladati je bila neverovatnih + - 300 m. Trčalo se naizmenično uzbrdo - nizbrdo, sa izuzetno velikim usponima, po zemlji, makadamu, travi.

Milica Bunčić je nastavila sjajni niz osvajanja medalja na državnim prvenstvima u atletici, najuspešnija je atletičarka Pančeva u dosadašnjem delu sezone, a sledećeg vikenda je očekuje državno prvenstvo u atletici na distance od 10 Km, koje se održava u Vrbasu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS