Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVKA Sanja Marić osvojila srebrnu medalju na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke - | K-013 Portal

PANČEVKA Sanja Marić osvojila srebrnu medalju na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke

Atletika, Prvenstvo Srbije, mlađi juniori, juniorke, AK "Dinamo" Pančevo, Sanja Marić, srebrna medalja, 1500 m.

Atletsko Prvenstvo Srbije za mlađe juniore i juniorke održano je proteklog vikenda na stadionu u Novom Pazaru. Učešće su uzeli talentovani sportisti iz čitave zemlje, a među njima su se istakle i takmičarke iz AK "Dinamo" Pančevo, Sanja Marić i Dunja Atanacković.

Sanja Marić je pokazala izvanredno umeće u disciplini trke na 1500 metara. U jakoj konkurenciji, mlada atletičarka je pružila izvanredan nastup i uspela da osvoji srebrnu medalju. Njen neumorni trud, upornost i talent nisu prošli nezapaženo, te je Sanja Marić postala junakinja svog kluba i ponos grada Pančeva.

Ova mlada sportistkinja je svojim izuzetnim rezultatima pokazala da se kontinuiranim radom i posvećenošću može postići izuzetan uspeh. Njen uspeh na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke je samo jedan u nizu uspeha koje je ostvarila u svom atletskom putu.

Dunja Atanacković, takođe takmičarka AK "Dinamo" Pančevo, je takođe pokazala snagu i trud tokom takmičenja, ali nažalost nije uspela da se domogne medalje. Ipak, njen trud i predanost su dostojanstveno predstavili klub i Pančevo na ovom takmičenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS