Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobeda pančevačke atletičarke Ksenije Mrkele na Mitingu prijateljstva - | K-013 Portal

Pobeda pančevačke atletičarke Ksenije Mrkele na Mitingu prijateljstva

ak dinamo, pancevo, atletika

Na tradicionalnom mitingu pod nazivom,, Miting prijateljstva“ u Sremskoj Mitrovici na kojem su učestvovale mlađe uzrastne kategorije. AK,, Dinamo“ Pančevo nastupio je sa četvoro svojih atletičara i osvojene su dve medalje.

Ksenija Mrkela osvojila je zlatnu medalju u trci na 800m u konkurenciji svih najboljih atletičarki iz Srbije i regiona.

"Pobeda je bila ubedljiva, Ksenija dominantna kao i obično ali se vidi po rezultatu da još uvek nije podignuta forma na najviši nivo. Ipak, kako je Ksenija istrčala trku iz punog treninga stvarno inponuje"-kaže trener Ljupčo Cvetkoski

Danilo Jovanov osvojio je treće mesto i bronzanu medalju u trci na 300m za starije pionire.

Vasijije Aleksijević je bio peti u bacanju kugle a u trci na 200m ostvario je pobedu u svojoj grupi ali je na kraju takmičenja ipak bio četvrti. Treće mesto izmaklo mu je za 4 stota dela sekunde a zlatna medalja za pola sekunde .To je novi atletičar ,,Dinama“ koji je nastupio bez prave atletske opreme te se od njega već sada očekuje neka medalja sa prvenstva Srbije za mlađe pionire.

Selena Kajević je nastupila u trci na 800m i zauzela 5.mesto.

Stariji deo ekipe je na reprezentativnim pripremama u Baru i Katićima na kojima će biti 14 dana. Treći deo ekipe je na pripremama u Deliblatskoj peščari na kojima bruse formu za predstojeća takmičenja.Najbolji ultramaratovac Mihal Šulja se trenutno nalazi u Bolonji ( Italija) . Nastupiće u trci na 50km.

"Dobio je specijalan poziv organizatora ove prestižne trke i nismo mogli da odbijemo takav poziv. Ovo će biti samo jedna test trka jer ga već za mesec dana očekuje najvažnija trka u ovom periodu a to je trka na 12 sati na kojoj ,,napadamo rekord Srbije ali i Balkanskog poluostrva. Samo da ga vremenski uslovi posluže siguran sam da će Mihal ispuniti zacrtani cilj"-kaže CvetkoskiPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.