Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srebrna medalja za Sanju Marić atletičarku pančevačkog Dinama na Trofeju Beograda - | K-013 Portal

Srebrna medalja za Sanju Marić atletičarku pančevačkog Dinama na Trofeju Beograda

sanja maric, atletika, dinamo, pancevo

Najveći međunarodni atletski miting mlađih juniora u Srbiji pod nazivom „Trofej Beograda“ održan je u subotu,13.maja, na stadionu Vojne akademije. Na takmičenju su učestvovali najbolji mlađi juniori iz čitavog regiona.Pančevačku atletiku predstavljao je AK,, Dinamo“ sa dve atletičarke.

Sanja Marić je u trci na 800m osvojila srebrnu medalju dok je Dunja Atanacković u istoj trci istrčala lični rekord 2:30 i osvojila peto mesto. 

Izuzetno uzbudljiva trka u kojoj je Sanja bila na čelu trke i diktirala ritam ali je na kraju ipak izgubila od svoje reprezentativne drugarice. Vreme koje nije išlo na ruku, kiša ali i jak vetar bile su uzrok slabijeg finiša Sanje Marić. Ona se nedavno vratila sa reprezentativnih priprema pa se prava forma tek očekuje od nje.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.