Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stojanović i Đorđevićeva iz Kovina pobednici prve kovinske trke na 5 kilometara - | K-013 Portal

Stojanović i Đorđevićeva iz Kovina pobednici prve kovinske trke na 5 kilometara

atletika, kovin, kovinska trka

Kovinac Novica Stojanović pobednik je Trke na 5 kilometara koja je minulog vikenda prvi put održana u Kovinu. Drugi je bio Vladimir Babić, a treći Slobodan Jotić, takođe iz Kovina.

U ženskoj konkurenciji, u generalnom plasmanu, prva kroz cilj je prošla Verica Đorđević, a za njom Kovinke Maja Nikolić i Ana Žikić.

U kategoriji muškaraca od 35 do 50 godina, prvo mesto osvojio je Aleksandar Dumić, drugi je bio Marko Matović, a treći Nikola Radović. U ženskoj konkurenciji, u istoj starosnoj grupi, najbolja je bila Biljana Laketić, drugo mesto pripalo je Marti Majorski, a treće Snežani Petkov.

Kod muškaraca, 50 godina i stariji, prvi je bio Ervin Vajda, drugi Nenad Milić, treći Nebojša Vujović, a kod žena prvo mesto osvojila je Biljana Koteska Veljković, drugo Dušanka Marković i treće Aleksandra Stefanović.

Najmlađi učesnik trke bio je Andrej Semibralov, a najstariji Lazar Sekulić.

Trci dugoj pet kilometara, u kojoj je učestvovalo 130 takmičara, prethodila je Trka zadovoljstva, sa oko 300 učesnika različitih uzrasta. Kao i prethodne godine kada je Trka zadovoljstva održana prvi put, trčalo se na hiljadu metara, a svi koji su prošli kroz cilj dobili su zahvalnice.

Obe trke organizovao je Sportski savez opštine Kovin, povodom obeležavanja 4. oktobra Dana opštine Kovin.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS