Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Strahinja Stevšić iz PANČEVAČKOG Dinama treći na seniorskom finalu Kupa Srbije - | K-013 Portal

Strahinja Stevšić iz PANČEVAČKOG Dinama treći na seniorskom finalu Kupa Srbije

strahinaj stevsic, dinamo, pancevo, ak dinamo, atletika

Strahinja Stevšić iz Pančeva, član Atletskog kluba Dinamo iz Pančeva osvojio je treće mesto na 5.000 metara na seniorskom finalu Kupa Srbije.

Kup Srbije se održava 10. i 11. juna u Kraljevu. Jedini predstavnik pančevačke atletike na ovom takmičenju je AK „Dinamo“.

„Najbolji rezultat postigao je Strahinja Stevšić koji je osvoji treće mesto u trci na 5000m dok je njegov klubski drug Andreja Božanić osvojio šesto mesto. Od ostalih Pančevaca nastupile su još Sanja Marić i Dunja Atanacković. One su nastupile u svojim sporednim disciplinama dok su danas na programu glavne discipline: Sanja Marić trči 800m kao i Dunja Atanacković. Naglasićemo da je danas na programu i štafeta 4 x 400m u ženskoj konkurenciji u kojoj ćemo nažalost biti vidno oslabljeni zbog povrede Marije Mrkele i nemogućnosti da nastupi na ovom takmičenju. Naglašavam da su ovo ili juniori ili mlađi juniori, dakle pred njima je tek pravi sportski, atletski trening a time je ovaj rezultat još vredniji“, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS