Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uspeh Atletičara Dinama iz Pančeva: Četiri medalje osvojene na Prvenstvu Srbije! - | K-013 Portal

Uspeh Atletičara Dinama iz Pančeva: Četiri medalje osvojene na Prvenstvu Srbije!

Atletika, Dinamo Pančevo, Prvenstvo Srbije, stariji juniori, medalje, šampion, Strahinja Stevšić, Andreja Božanić, Dunja Atanacković.

Atletičari iz Pančeva, članovi AK "Dinamo", postigli su izvanredne rezultate na nedavno održanom Prvenstvu Srbije za starije juniore u Novom Pazaru, osvojivši četiri medalje.

Strahinja Stevšić osvojio je zlatnu medalju i titulu prvaka Srbije u trci na 3000 metara sa preponama. U finalnoj trci je postigao lični rekord, a ova pobeda mu je omogućila da se kvalifikuje za juniorsko prvenstvo Balkana koje će se održati u Turskoj u septembru. Strahinji se predviđaju sjajni rezultati u budućnosti, s obzirom na njegovu zrelost i dosadašnje impresivne nastupe, istakao je trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Andreja Božanić je osvojio bronzanu medalju u trci na 3000 metara sa preponama, iako je imao manju nezgodu pri poslednjoj vodenoj prepreci. Uspeo je da ustane, završi trku i stigne do cilja, dostižući takmičara ispred sebe. Trener Cvetkoski naglašava da je ovo veliki uspeh za Andreju, koji već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim izvanrednim nastupima.

Dunja Atanacković je takođe ostvarila značajan uspeh osvojivši dve bronzane medalje. Ona je bila iznenađenje prvenstva, pokazavši izvanredne rezultate u trkama na 3000 i 5000 metara. Dunja je potvrdila svoj status najbolje pančevačke atletičarke u dugoprugaškim disciplinama, dominirajući u konkurenciji svih takmičarki. Trener Cvetkoski ističe da Dunja Atanacković ima ogroman potencijal i da će je pratiti u budućnosti.

Pored četiri osvojene medalje, atletičari iz AK "Dinamo" Pančevo zauzeli su i dva četvrta, dva peta i jedno šesto mesto. Na Prvenstvu Srbije za starije juniore, predstavljali su ih Dunja Atanacković, Sanja Marić, Lana Cvetkoski, Vanja Mičević, Tijana Nikolić, Andreja Božanić i Strahinja Stevšić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS