Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlatna i srebrna medalja za atletičarke PANČEVAČKOG Tamiša na turniru u Šapcu - | K-013 Portal

Zlatna i srebrna medalja za atletičarke PANČEVAČKOG Tamiša na turniru u Šapcu

atletika, ak tamis, pancevo

Takmičarke Atletskog kluba Tamiš osvojile zlatnu i srebrnu medalju na tradicionalnom Gospojinskom atletskom mitingu u Šapcu.

Nikolina Radovanović je ponovo blistala u bacačkim disciplinama, osvojila je još jednu zlatnu medalju u bacanju vortex-a i titulu šampionke mitinga za 2023. godinu. 

Drugo mesto i srebrnu medalju u istoj disciplini osvojila je Minja Simović, koja sa Nikolinom Radovanović čini uspešan dvojac AK Tamiš u bacačkim disciplinama na svim takmičenjima ove sezone na kojima su učestvovale. Stručna selekcija u školi atletike AK Tamiš upravo je otkrila i Minju Simović koja ove sezone ostvaruje značajne rezultate u bacačkim disciplinama.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem nastupio je sa 13 atletičara.

Od ostalih takmičara Tamiša treba izdvojiti debitantski nastup Ignjata Papića u trci na 800m koji je zauzeo četvrto mesto. Nina Kostić je zauzela treće mesto u svojoj grupi u trci na 300m i malo joj je nedostajalo do podijuma.

Na takmičenju su učestvovali:

Milica Slavujac, Veljko Hrnjez, Lena Gavrilović, Nađa Cvetković, Dunja Vučković, Vojin Zekanović, Vanja Bečejac, Larisa Babić, Tatjana Šurjanac.

Gospojinski atletski miting u Šapcu održan je 1. oktobra u organizaciji AŠK TEMPO.

Na takmičenju je učestvovalo 850 atletičara i atletičarki iz Srbije i regiona, uzrasnih kategorija od atletskih škola do starijih pionira. Ujedno to je i poslednje atletsko takmičenje na otvorenim atletskim stadionima ove godine, pred početak sezone kroseva i takmičenja u atletskoj dvorani.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS