Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odlični rezultati džudista AK "Jočić" u Laktašima - | K-013 Portal

Odlični rezultati džudista AK "Jočić" u Laktašima

Džudisti AK "Jočić" nastupili su u Laktašima na Međunarodnom turniru "Laktaši open". Tu se okupilo više od 300 takmičara iz našeg okruženja.

Za AK "Jočić" nastupali su Vuk Milovanovic i Ugljesa Pejcic koji su poklekli u borbama za bronzu.  Zeljko Cvetkovic, Mijat Vukosavljević i Đorđe Maletić bili su treći.

,,Od ovih dečaka, dodajući još neke koji nisu nastupali, može se dosta očekivati, ukoliko budu spremni na put "golgote" u vrhunskom sportu" rekao je Miroslav Jočić.

Posebno se u ekipi izdvojio njihov kapiten Petar Novaković. Zbog sistema takmičenja u Laktašima nije bila Petrova kategorija -66, već tzv apsolutna +66.

Ni jednog momenta trener nije razmišljao već je svog pulena "gurnuo u vatru" sa velikim poverenjem. Petar je naravno to opravdao i pobedio trojicu svojih protivnikado finala.

Finalni meč, čini se nedovoljno skoncentrisan, izgubio je svojom greškom.

Rezultati u Laktašima potvrdili su još jednom kvalitet i posvećenost svih ljudi u AK "Jočić", a njen predsednik Nenad Novakovič dodaje:

,,Zadovoljstvo je biti sa ovakvom ekipom, koju verujte, svi u džudo svetu pozdravljaju i čini se duboko poštuju od šampiona Jočića pa do najmlađeg člana. Zbog toga ćemo učiniti sve da takmičarima koji žele i koji odgovorno postupaju pomognemo u njihovom daljem razvoju i napretku."



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.